-

Brian May dao zeleno svetlo za nastavak filma „Bohemian Rhapsody“

Film „Bohemian Rhapsody“, biografska priča o počecima i vrhuncu karijere legendarnog pevača grupe Queen i jedne od najharizmatičnijih ličnosti u istoriji rokenrola, postigao je veliki uspeh kod publike i kritike. Prema mišljenju obožavatelja, Freddie Mercury (koga u ovom ostvarenju igra Oskarom nagrađeni Rami Malek) svojom inspirišućom životnom pričom zaslužuje njeno zaokruživanje na filmskom platnu – međutim, članovi grupe su bili skeptični prema ideji o snimanju drugog dela. Jedan od razloga bilo je uverenje da će teško nadmašiti prethodni, ali, po svemu sudeći i to se polako menja.

Brian May je nedavno obradovao fanove priznavši kako ozbiljno razmišljaju o nastavku, koji bi se više bavio Freddievim iskustvom sa bolešću nego njihovim muzičkim putem.

Gledamo u tom smeru. Da, razmatramo ideje. Biće teško dostići prvi deo, za koji niko od nas nije mogao da pretpostavi koliko će veliki zapravo biti. Uložili smo mnogo srca i duše u njegovo stvaranje, ne zamišljajući kako će prestići „Prohujalo sa vihorom“. Ali, da, razmišljamo kako bi možda moglo doći do nastavka priče, samo što bi scenario morao da bude odličan. Potrajaće dok nađemo pravi način.

Najnovije vesti

Izdvajamo