-

Bono i the Edge pridružili se Martinu Garrixu na zvaničnoj himni EURO 2020

Bono i the Edge U2Oficijelna pesma ovogodišnjeg UEFA Euro 2020 je „We Are The People”. Za nju je zaslužan holandski DJ i producent Martin Garrix kojem su se pridružili Bono i The Edge iz grupe U2! Pesma je objavljenaa 14. maja na Garrixov 25. rođendan!

Tajnovitost i iščekivanje je trajalo više od godinu dana, a pesma je nastajala čak tri godine. Garrix je već u ranoj fazi osećao da bi se Bonov vokal sjajno uklopio u pesmu. Njegova vizija se i ostvarila nakon što su Bono i The Edge pristali na saradnju – Bono je napisao tekst i melodiju dok je The Edge dodao svoje gitarske rifove. Na taj način su savršeno spojili prepoznatljiv zvuk svakoga od njih.

Martin Garrix ne skriva oduševljenje: “Stvarati muziku za jedno od najvećih sportskih događanja na svetu s Bonom i The Edgeom je bilo neverovatno iskustvo. Veoma sam ponosan na ono što smo zajedno napravili i uzbuđen sam što to napokon delimo sa svetom.”

Osim zvanične himne, Garrix je producirao i muziku za izlazak na teren i emitovanje u sklopu turnira.

Fudbalski spektakl počinje na Stadio Olimpico u Rimu 11. juna (Turska – Italija). Finale će se održati na Vembliju u Londonu 11. jula.

Najnovije vesti

Izdvajamo