-

Bend Poez11a najavio i prvi nastup

Poez11aBorski sastav Poez11a, kako smo već pisali, objavio je i treći singl „Samo mi“ sa pratećim videospotom u kome se pojavljuje Jovana Ćopić, ali i najavio novi koncert.

Pesma je ujedno i najava za predstojeći koncert ovog sastava, koji će biti održan u sali borske Muzičke škole u subotu , 7. decembra 2019.

„Poez11a je matematika duša u kojoj je 1+1=11. I upravo na taj način, svako od članova benda unosi svoj unutarnji doživljaj sveta kroz muzički izraz, koji u zbiru daje komentar, ali i slutnju vremena u kome živimo. Ukoliko vreme kao takvo postoji“, izjavio je frontmen benda Ivan Ilić.

Žanrovski pripadaju pop muzici sa elementima bluza i psihodelije, ali je osnovna ideja ovog sastava promocija autorskog izražaja, bez previše stega samog žanra. „Željko Ljubić Piti i ja sarađujemo dugi niz godina. Bend Poez11a nastao je prošle godine, kada su nam se pridružili Jelena Ilić na violini i Vukašin Jelenković na klaviru. Duško Spasojević svira bas, a bubnjeve Darko Urošević. Pored njih još nekoliko naših prijatelja je tu: Dragoljub Ranđelović – harmonika, Miloš Đurić – bas i gitara, Bojan Bojković Profa – klavijature“, dodaje Ilić.

Pre singla „Samo mi“ objavljene su još dve numere i to: „Talasi“ i „Čekajući sreću“.

Najnovije vesti

Izdvajamo