-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Asking Alexandria singlom najavljuju novi album

Asking Alexandria singlom najavljuju novi album

Asking AlexandriaBritanski metalcore sastav  Asking Alexandria objavili su novi singl i spot za pesmu “Let It Sleep” i time najavili izlazak novog albuma “The Black“.

Album će se u prodaji pojaviti 25. marta posredstvom izdavače kuće “Sumerian Records“.

Spot za pesmu “Let It Sleep” režirao je Ramon Boutviseth. Na albumu će se naći 12 pesama. Prošlog meseca bend je objavio spot za pesmu “The Black“, a tokom prošle godine sa novog albuma objavljeni su singlovi “I Won’t Give In” i “Undivided“. Ovo će biti njihovo četvrto studijsko izdanje i prvo sa novim pevačem Denisom Stoffom, nakon što je dugogodišnji pevač Danny Worsnop napustio bend januara prošle godine.

“Na albumu smo radili više od dve godine, sa Denisovim dolaskom mnoge stvari u bend su se promenile, za razliku od našeg predhodnog pevača Denis je bio uključen i u procesu pisanja tekstova za novi album, koje sam ja do sada uglavnom sam pisao. Imam utisak da će ovaj album biti naš najbolji do sada. Dosta truda smo uložili na novom albumu nadam se velikom uspehu, i  da će uspešno ispratiti naša predhodna izdanja” – izjavio je gitarista ovog sastava Ben Bruce.

The Black (Asking Alexandria)Lista pesama:

01. Let It Sleep
02. The Black
03. I Won’t Give In
04. Sometimes It Ends
05. The Lost Souls
06. Just A Slave To Rock N Roll
07. Send Me Home
08. We’ll Be Okay
09. Here I Am
10. Gone
11. Undivided
12. Circled By The Wolves