-

NaslovnaVestiVesti iz svetaArctic Monkeys prihode od koncerta i upravo objavljenog novog live albuma doniraju u dobrotvorne svr...

Arctic Monkeys prihode od koncerta i upravo objavljenog novog live albuma doniraju u dobrotvorne svrhe

U lipnju 2018. godine, Arctic Monkeys održali su poseban koncert u londonskom Royal Albert Hallu, na večeri koja će sada biti zauvijek zabilježena. Naime, bend je upravo objavio novo live izdanje “Arctic Monkeys – Live at The Royal Albert Hall” čiji će prihodi (kao i zarada od samog koncerta) biti donirani dobrotvornoj organizaciji “War Child UK” kako bi pokrili njihov milijunski financijski deficit s kojim će se susresti iduće godine zbog posljedica prouzrokovanih koronavirusom. Cilj ove fundraising kampanje je pružiti podršku u bitnim aktivnostima ove organizacije kojima se nastoji pomoći najugroženijim obiteljima te zaštititi, educirati i rehabilitirati djecu koja proživljavaju traume prouzrokovane ratnim stanjem.

Materijal koji se našao na albumu snimili su na početku turneje “Tranquility Base Hotel + Casino” te sadrži 20 ponajboljih pjesama benda.  Album je dostupan na limitiranom prozirnom, dvostrukom vinilu, standardnom dvostrukom crnom vinilu, CD-u te u digitalnom obliku. Pronađite ga u Dancing Bear prodavaonicama i putem web shopa.

Najnovije vesti

Izdvajamo