-

NaslovnaVestiVesti iz svetaAnders Fridén(In Flames) ima novi projekat

Anders Fridén(In Flames) ima novi projekat

Anders-Friden

Frontmen švedskog melodic death metal sastava In Flames, Anders Fridén, pokrenuo je projekat If Anything, Suspicious. Novi album ovog projekta,„Offair: Lullabies For The Damned“ biće objavljen 3. decembra preko Offair Records etikete.

Album „Offair: Lullabies For The Damned“ već su najavila dva singla, „Farewell“ i „Nodes Of Yesod“
Inače, ovo će biti drugo po redu izdanje ove izdavačke kuće, usredsređene na „muziku raspoloženja“ i iskustva muzike kao leka. Muziku stvaraju istaknuti umetnici koji istražuju instrumentalne i eksperimentalne zvuke van svog žanra.

„Offair: Lullabies For The Damned” je izraz čiste radosti stvaranja. To je projekat strasti koji istražuje Fridenovu ljubav prema pravljenju elektronske muzike i hvata osećaj ponovnog rođenja — jer ovo nije bilo kao ništa što je ikada ranije radio, to je činio po prvi put.

O novom projektu Fridén je rekao: „Uronite u nepoznato i usudite se da izazovete sebe… Metal muziku stvaram već više od 30 godina, kritikovan na osnovu prethodnih pokušaja i grešaka, voljen i omražen zbog svojih izbora. Ali ovo je prvo, vreme koje nikada više neće doći. Nešto novo, nešto drugačije. Želim da zatvoriš oči, udahneš i pustiš da te zvuci odvedu na putovanje. Putovanje bez granica i ograničenja.“

Najnovije vesti

Izdvajamo