-

NaslovnaVestiVesti iz svetaAlice in Chains imaju novi bizarni video za pesmu “Rainier Fog”

Alice in Chains imaju novi bizarni video za pesmu “Rainier Fog”

Alice in Chains INmusic festival Zagreb“Nastavili smo dugu tradiciju pravljenja kretena od sebe u video zapisima”.

Grupa Alice in Chains je upravo objavila video za naslovnu numeru prošlogodišnjeg albuma “Rainier Fog” i u pitanju je jedan veoma neobičan spot.

Video, koji je režirao Peter Darley Miller počinje tako što se bend svađa u automobilu zbog radio stanice i u jednom trenutku iznenada pregazi porodicu pivskih boca, i samo dete pivska boca je preživela. I šta se dalje dešava? Oni sa sobom odvode mladu bocu piva i sami je odgajaju.

Dalje, vidimo mladu pivsku bocu kojoj Jerry Cantrell pokazuje kako da udari loptu za bejzbol; vidimo je kako se igra u dečijem bazenu, kako posećuje Veliki kanjon Kolorada. Sve to postaje još bizarnije, ali to ostavljamo vama da sami pogledate.

U svetu u kom sve postaje sve ozbiljnije, sa videom za pesmu “Rainier Fog” mi smo nastavili dugu tradiciju pravljenja kretena od sebe u video zapisima“ kaže bubnjar Sean Kinney. „Dakle, za sve vas koji ste bili odgojeni na bočicu, ovo je za vas. Misija ostvarena.”

Alice in Chains će uskoro krenuti na turneju po Velikoj Britaniji i Evropi, nakon čega će se udružiti sa Kornom za zajedničku letnju severnoameričku turneju.

Pored novog muzičkog spota, Alice in Chains su takođe emitovali epizode ​​svog dugometražnog trilera, Black Antenna. Do sada je objavljeno šest od 10 epizoda.