fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta Adele predstavila "When We Were Young"

Adele predstavila “When We Were Young”

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

adele-25Adel premijerno predstavlja svoj drugi singl pesmu “When We Were Young” sa najnovijeg albuma “25”, koji će biti objavljen 20. novembra.

Uživo izvođenje je snimljeno u “The Church Studio” u Londonu a pesmu je Adel napisala u saradnji sa Tobiasom Džesom Juniorom.

Nedavno je Adel upravo ovu pesmu istakla kao svoju omiljenu sa predstojećeg albuma i dodala da joj se dopada to što Tobias Jesso Jr. nosi “vajb sedamdesetih godina”.

Posle vrtoglavog uspeha povratničkog singla “Hello”, Adel i sa ovom pesmom potvrđuje status zvezde koja za samo par sati od objavljivanja (od 8h po britaskom vremenu), beleži preko 128.000 pregleda.

“Hello” je i posle treće nedelje i dalje na prvoj poziciji Bilbordove liste slušanosti kao i Digitalnom servicu gde je do sad zabeleženo preko 2 miliona downloada!

Adel će dugoočekivani treći studijski album “25” objaviti u petak, 20. novembra u izdanju XL Recordings. Lampshade Media koja će pored promocije novog albuma Adele u Srbiji biti zadužena i za promociju svih izdanja Beggars group u okviru koje se nalaze 4AD, Rough Trade Records, Matador Records, and XL Recordings.