-

Naslovna Vesti Vesti iz sveta AC/DC se vratio na društvene mreže nakon skoro dve godine

AC/DC se vratio na društvene mreže nakon skoro dve godine

AC/DC

Facebook nalog grupe AC/DC nije bio aktivan od 18. novembra 2017. godine kada je preminuo gitarista Malcom Young, da bi društvene mreže australijskih rok ikona proradile u utorak 16. jula kad je objavljen vizual koji upućuje na obeležavanje zaista važnog datuma za njih.

Objava upućuje da će se 40. godišnjica objave tog albuma slaviti čitavog meseca avgusta, što je odmah pokrenulo niz nagađanja među obožavateljima o tome šta će se dogoditi.

Postoje spekulacije da će AC/DC možda objaviti novi album, obzirom da je dugogodišnji inženjer zvuka Mike Fraser potvrdio da se bend vratio u studio i da “radi na nečemu”, kao što je i u aprilu potvrđeno da se pevač Brian Johnson oporavio od problema sa sluhom i da se vraća u redove grupe. Poslednji studijski album “Rock Or Bust” bio je objavljen 2014. godine.

Neki od navoda idu u smeru da će na 40. godišnjicu biti objavljeno bogato reizdanje albuma “Highway To Hell”, verovatno sa nekim bonus materijalima, a neki pak da će grupa krenuti na ekskluzivnu jednomesečnu turneju na kojoj će izvoditi sve pesme sa tog albuma.

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe