-

U prodaji je “More”, novi album Đure i mornara

Četvrti album benda “Đura i mornari” pod nazivom “More” objavljen je za diskografsku kuću Multimedia Music.

„Album ’More’ smo spremali tri godine u studiju Burda. Bio je to veoma kompleksan i ozbiljan umetnički proces koji je rezultirao sa jedanaest novih pesama“ kaže Vladimir Đurić Đjura poznatiji kao Đura Mornar.

Uz autorsku podršku muzičkog producenta Milana Milosavljevića Burde, pesme sa albuma potpisuje Vladimir Đurić Đura. Njegova poezija i specifičan kantautorski glas daju pečat i ovom albumu kao što je to bilo i na solo projektima “Maštarije” i “Letnja terasa”. Đurine ljubavne pesme lako se pamte i uz njih se može plesati, pravljene su za dugo trajanje i za utehu izgubljenim dušama. Kada brodovi zaplove u nepoznate vode, samo pesma Mornara može ih vratiti na siguran put.

Bend „Đura i mornari“ čine Vladimir Đurić Đura (vokal), Milan Milosavljević Burda (klavijature), Nenad Ljubenović harmonika, Dejan Resanović bas, Radivoje Bojanovski gitara, Nenad Djordjević bubnjevi, Stefan Fuks (tambura), Srdjan Tanasković (klavir) i Maja Klisinski (udaraljke).

„Nadamo se da ćemo posle više od godinu dana posle pauze zbog pandemije, moći da svirkama promovišemo novi materijal“ kaže Đura Mornar i dodaje: „Oni koji ne mogu iz raznih razloga da putuju na more, naš album je prava uteha!“

Album „More“ grupe „Đura i mornari“ možete kupiti na prodajnim mestima Multimedia Music.

Najnovije vesti

Izdvajamo