fbpx

-

Naslovna Vesti Novi albumi Tricky objavio EP "20,20" pred evropsku turneju

Tricky objavio EP “20,20” pred evropsku turneju

Legendarni trip-hop muzičar i producent Tricky objavio je EP “20,20” sa tri nove pesme, pred prolećnu evropsku turneju u okviru koje će 29. aprila (21:00) održati koncert u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda. 

“EP otvara ‘Lonley Dancer’, dauntempo stvar sa pevačicom iz Berlina, Anikom. EP takođe predstavlja pevačicu Trikijevog koncertnog benda Martu u zvučno ogoljenom duetu ‘Hate This Pain’, dok izdanje s puno nade zatvara instrumental ‘M'”, saopštava Trikijeva izadavačka kuća False Idols.

Nakon saradnje sa kultnim bendom Massive Attack, Tricky je objavio debi solo album “Maxinquaye” (1995), sa hitovima kao što su “Aftermath”, “Ponderosa”, “Overcome” i “Black Steel”, postavši svetska zvezda i jedan od najuticajnijih pionira trip hopa. Triki je svoj jedinstveni muzički izraz, prepoznatljiv po višeslojnom, mračnom spoju hip hopa, alternativnog roka i rage (ragga), nastavio da razvija na ukupno 13 albuma, od kojih je poslednji bio “Ununiform” (2017).

Ulaznica za Trikijev koncert u je 1.800 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Od 20. marta ulaznica je 2.000 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo