-

NaslovnaVestiNovi albumiSana Garić singlom "Zlatne noći" predstavila novi album "Naočare za srce"

Sana Garić singlom „Zlatne noći“ predstavila novi album „Naočare za srce“

Spotom za singl „Zlatne noći“, beogradska muzičarka Sana Garić predstavila je novi album „Naočare za srce“ koji je objavljen na CD-u i svim striming servisima. Poslednjih godinu dana izdanje su najavljivali singlovi „Deo sebe“, „Sobe“ i „Ovaj put“ i oni su nagovestili da Sana radi na vrlo pitkom i radiofoničnom albumu koji veoma dobro komunicira sa aktuelnim svetskim synth pop trendovima.

„Na jedan simboličan način sam naziv albuma poručuje šta mislim da nam je svima potrebno u vremenu u kom se nalazimo. Za mene je događaj godine hrabrost ljudi koji su izašli na ulicu da se bore za čistu zemlju, vodu i vazduh. Svakodnevna rasprodaja vrednosti za koje se u međuvremenu izgubio i smisao i značenje i važnost. Kako pobediti i rastvoriti stvarnost?

Čuvajte sebe i svoju decu i borite se za povratak osnovnih ljudskih vrednosti i spasavanje zdravog razuma. Verujem u to da još uvek ima dobrih, lepih i pametnih ljudi. Možda su nam samo svima potrebne naočare za srce – da bismo to prepoznali u nama samima i drugima“, izjavila je Sana Garić povodom izlaska albuma.

Zajedno sa njom u spotu se pojavljuju i članovi Saninog benda: Miki Ristić – bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin – bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić – gitara. Produkciju, miks i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđevic – Rahmanee.

Najnovije vesti

Izdvajamo