-

Quasarborn; Novi album i promocija koncertom u Domu omladine Beograda

Quasarborn Vladičin Han Overload Metal FestBeogradski metalci Quasarborn su upravo objavili novi album Novo oružje protiv bola koji su najavilisinglom „Ne možeš imati sve“ u decembru prošle godine.

Album je dostupan na svimstreaming sajtovima „Novo oružje protiv bola“ je definitivno najautentičnije i „najorganskije“ izdanje Quasarborn-a do sada, ali i prvo na maternjem jeziku. „Urobor“ je već treći spot sa ovog albuma, i plod je dugogodišnje saradnje sa Jovanom Uzelac, a nedavno je objavljen i spot za naslovnu numeru sastavljen od snimaka saprošlogodišnje evropske turneje.

Nismo koristili razne tehnologije modernog doba koje su korišćene na prethodna dva albuma, i mislim da ovo izdanje na neki način zvuči kompaktnije i „življe“, kao da slušate bend koji svira ispred vas. Same pesme su raznovrsnije nego ikad, ovaj album je baš šaren, i jako smo ponosni na to. Uostalom, sve ćete to moći i sami da osvedočite 27. maja u „Amerikani“ .Produkciju „Novog oružja protiv bola“ potpisuje frontmen Luka Matković, dok su omot, grafike i sav dizajn standardno zaduženje bubnjara Marka Danilovića Tihog.

Quasarborn će promovisati ovo izdanje 27. maja u sali „Amerikana“ Doma omladine Beograda, uzpodršku novosadskog post-hardcore benda Polywhy.

Karte se u pretprodaji nalaze u Rockfire šopu iBeerSheep-u po ceni od 500rsd, a na dan koncerta na ulazu će koštati 800rsd.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo