-

Prljave Sestre predstavljaju album „Najgore tek dolazi“

Prljave SestreNiški trio Prljave Sestre predstavlja svoj drugi studijski album „Najgore tek dolazi“ koji objavljuje u saradnji sa Kišobranom i Pop Depresijom. Pred vama je deset pesama, od kojih su dve već promovisane kao singlovi – „Nova jutra“ i „Talas“ – a zajedno čine rokenrol priču ispričanu direktno, sirovo, iskreno i nadahnuto.

Album je dostupan za besplatno ili „plati koliko želiš“ preuzimanje na bandcamp stranici benda i izdavača, kao i za preslušavanje na Youtube-u i svim digitalnim platformama.

Prljave Sestre su Miloš Pavlović – pevač i gitarista, Petar Milosavljević – bas gitara i bubnjar Milan „Miggie“ Stoiljković. Na albumu se uz njih pojavljuju gosti iz grupe Bohemija – Dida, Janko Džambas (koji je i producent albuma) i Dimitrije Mandić, kao i Robert Telčer. „Najgore tek dolazi“ sniman je u Vrbasu kod Telčera u studiju „Šamarčina“ tokom juna 2019, a fini radovi obavljeni su u Nišu tokom jeseni i zime 2019/20. Autori pesama su Miloš i Petar, osim završne psihodelične mantre „Kiša“ za koju su na Perine reči muziku napisali zajedno. Aranžmani za sve pesme delo su kompletnog benda.

Najnovije vesti

Izdvajamo