-

Naslovna Vesti Novi albumi Prljave Sestre predstavljaju album "Najgore tek dolazi"

Prljave Sestre predstavljaju album “Najgore tek dolazi”

Prljave SestreNiški trio Prljave Sestre predstavlja svoj drugi studijski album “Najgore tek dolazi” koji objavljuje u saradnji sa Kišobranom i Pop Depresijom. Pred vama je deset pesama, od kojih su dve već promovisane kao singlovi – “Nova jutra” i “Talas” – a zajedno čine rokenrol priču ispričanu direktno, sirovo, iskreno i nadahnuto.

Album je dostupan za besplatno ili “plati koliko želiš” preuzimanje na bandcamp stranici benda i izdavača, kao i za preslušavanje na Youtube-u i svim digitalnim platformama.

Prljave Sestre su Miloš Pavlović – pevač i gitarista, Petar Milosavljević – bas gitara i bubnjar Milan “Miggie” Stoiljković. Na albumu se uz njih pojavljuju gosti iz grupe Bohemija – Dida, Janko Džambas (koji je i producent albuma) i Dimitrije Mandić, kao i Robert Telčer. “Najgore tek dolazi” sniman je u Vrbasu kod Telčera u studiju “Šamarčina” tokom juna 2019, a fini radovi obavljeni su u Nišu tokom jeseni i zime 2019/20. Autori pesama su Miloš i Petar, osim završne psihodelične mantre “Kiša” za koju su na Perine reči muziku napisali zajedno. Aranžmani za sve pesme delo su kompletnog benda.

Najnovije vesti

Izdvajamo