-

Premijera: Preslušajte debi EP novog sastava Tingo

Tingo Zoe Lazar Arsović
foto: Damjan Jovanović

Novi bend po imenu Tingo će 20. septembra izbaciti debi EP pod nazivom „Zoe“, pod okriljem izdavačke kuće Kontra, a samo dan pre toga, imamo priliku da premijerno preslušamo kompletan EP na našem sajtu.

Na izdanju se nalazi pet autorskih pesama Tadije Teleskovića i Lazara Arsovića, snimanih u periodu od 12  meseci uz pomoć 13 prijatelja i vrhunskih muzičara sa scene. 

Tingo Zoe coverTingo je majdanpečko-beogradski autorski muzički sastav koga čine Tadija Telesković i Lazar Arsović.  Proteklih 12 meseci vredno su krojili svoje originalne numere. Plod njihovog rada postaće javan 20. septembra 2020. godine, kada će objaviti EP na svim muzičkim platformama. „Zoe“ predstavlja zbirku sačinjenu od pet pesama. One govore o odrastanju, dečaštvu, ljubavi i znatiželji; njihova muzika ne sumnja u slušaoca i odriče se skrivenih agendi. Do kraja godine Tingo ne planira da stane – iza ćoška se krije još zanimljivog sadržaja koji je spreman da zagolica sve koji pogledaju u našem pravcu, te obratite pažnju na  totem i dečaka kad ih sledeći put budete sreli na omiljenim mrežama, navodi se u saopštenju.

Najavljen je i prvi koncert, promocija koja će se održati u Kulturnom centru GRAD, 30. septembra sa početkom od 19h. Ulaz je besplatan, a zbog ograničenog broja ljudi prijave su obavezne na sledećem linku: https://cutt.ly/hfP2vfa 

 

Najnovije vesti

Izdvajamo