-

Povratak Instant karme novim albumom

Instant Karma Buda sa krova 2020Posle pauze od dvanaest godina grupa zrenjaninski sastav Instant karma je u postavi Aleksandar Janković (vokal), Saša Koso (gitara), Branislav Kokora (gitara), Uroš Stanković (bas) i Nebojša Durmanović (bubnjevi) snimila novi CD „Buda sa krova“.

Album ima 14 pesama i objavljen je u produkciji SKCNS bukvalno na dan kada je proglašeno vanredno stanje. Produkciju su radili Nikita Dujin i Lazar Babić, a izdvojile su se “U pravi čas”, “Faraon” i “Svemirske boje”. Obradili su “Jablan” Azre, a u temi “Blues za Magi” semplovali su Margitu Stefanović koja kaže: “Ljubavi da nema ne bi ni nas bilo ovde”.

O samom načinu rada Aleksandar Janković kaže: Kako imamo svoj studio mogli smo da opušteno radimo tokom čitavog leta. I prvi put smo posle dugo godina, dakle od debi albuma, snimali kao bend. Tako uvežbani smo održali dosta koncerata, pa se to oseća i na „Budi sa krova“. Produkciju su nam radili momci u ranim dvadesetim godinama, a oni razmišljaju o muzici drugačije nego mi. Što je dobro. Donosili su neka rešenja na koja sam reagovao „Pa, jeste vi normalni“. Ispostavilo se da jesu. Nadamo se uskoro koncertnim promocijama jel bez toga nema života, a za septembar pripremamo novi singl spot.

Album možete preslušati sa našeg sajta.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo