-

„Pesme iz Remonta“ novi album Jesenjeg orkestra

Pesme iz Remonta Jesenji orkestar Daniel KovačJesenji orkestar predstavlja vam novo izdanje „Pesme iz Remonta“. Daniel Kovač je ovoga puta učestvovao sa akapela horom, odnosno pevačkom grupom koju čine: Kejti Kej, Jelena Jelić, Sandra Jevtović Bugarin, Ivan Jevtović, Dušan Savić i Miroslav Karić.

Prijatelji i saradnici Remonta, različitih branši i interesovanja, okupili su se oko ideje autora Daniela Kovača i kroz timsko, višeglasno delovanje su, u hodu aranžirali i raspevavali niz autorskih pesama. Jaki tekstovi i tematike, koje variraju od intimnih doživljaja savremenih desperadosa do teških, aktuelnih društvenih problematika bili su katarzična inspiracija za ceo tim koji je sarađivao.

„Mića, Kejti, Sandra, Ivan, Jelena, Dušan i ja. Okupljali smo se u Remontu i pevali. Od oktobra do decembra smo osmislili i uvežbali repertoar i snimili album. Snimili smo pesme u jednom danu, odjednom, zajedno, kao u stara vremena. Celoj stvari smo prišli otvoreno. Nismo imali iskustva, ali smo učili. Ništa nismo očekivali, ali smo napravili. Dobra volja i spremnost na promene uvek pobeđuju. Snimci pesama su, čini mi se, dobar primer toga.“ napisao je Daniel Kovač.

Najnovije vesti

Izdvajamo