-

Objavljena je kompilacija Massimovih najvećih pesama

Massimo Tašmajdan Beograd galerija fotografije slikeUspomenu na Massima najlakše je i najlepše održati kroz njegove pesme. Kroz njegov neponovljiv, jedinstven glas. Zato je kompilacija njegovih najvećih pesama proizašla iz jednostavne potrebe da se Massimu da posebna posveta, ali i da svi koji ga vole, poštuju, cene dobiju priliku kroz njegove pesme još jednom da mu se približe, čuju ga i osete.

Upravo zato, neki od najbližih saradnika i prijatelja, su za ovu kompilaciju pripremili poruke, poslednje reči Massimu, te su uklopljene u korice i fotografije koje su snimili Massimovi prijatelji Bachrach & Krištofić, Ivo Popeskić, Ivan Dečak, Zlatko Gall, Aleksandar Dragaš, Elvis Stanić i brojni drugi, posvetili su mu misli koje su ovaj dvostruki album zaukružile u jedno posebno, pomalo lično delo.

Massimo. On je bio reč, misao, značenje, tekst, stih, strofa, pesma… A sada, kada mu treba posvetiti nekoliko slova tako je teško pronaći prava i naći prave reči. Teško je bilo svakom saradniku i prijatelju odabrati misao, poruku koju mu želi posvetiti. I iako je teško, članovi njegovog benda i bliski saradnici učinili su to za ovo izdanje –  izdanje nazvano po stihu koji možda najbolje označava osećaj koji nas pritiska. Da smo barem mogli ‘zaustaviti vrijeme’.”rekla je urednica izdanja Lana Čulig.

Kompilacija je dostupna na svim streaming servisima, a fizičko izdanje će se uskoro naći i u našoj online prodavnici www.menart.rs kao i svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama.

Najnovije vesti

Izdvajamo