-

Objavljen debi album sastava Short Reports

Funk Shui EGO Short Report Banovina Niš slike fotografije galerijaAlternativni rock duo Short Reports snimio je svoj prvi LP „Cats vs Dogs“ uz pomoć Know How Production (Grujica i Ivica Bibin – snimanje zvuka) i Draška Popovića koji je uradio mastering. Album je sniman tokom 2020 i produciran tokom tekuće godine (2021).
„Cats vs Dogs“ sa sobom donosi devet pesama (11 sa introm i outrom) u trajanju od 23 minuta.

Short Reports: „U toku vremena koje provodimo zajedno, susrećemo se sa mnogim situacijama u kojima kroz različite reakcije i emotivna stanja, upoznajemo detaljnije sebe kao i jedno drugo. Svaka nova okolnost i iskustvo dovodi i do nastanka naših pesama od kojih je izabrano pomenutih 9 za prvi album“.

Sa ovog LP-a prva dva singla „Connection“ i „Bad Side“ su dobila i svoje video spotove u toku 2021. godine, a u planu je da se sa pomenutog albuma vizuelizuje još nekoliko pesama. Takodje, bend Short Reports već uveliko sprema drugi album koji će biti snimljen u toku 2022. godine.

Album „Cats vs Dogs“ je doživeo svoju digitalnu premijeru na svim muzičkim servisima na internetu na dan rodjenja bubnjarke Nikolette Fehér 17. novembra.

Najnovije vesti

Izdvajamo