-

NaslovnaVestiNovi albumiNemesis objavile debi album "The War Is On"

Nemesis objavile debi album „The War Is On“


Sveženska death metal atrakcija, bend Nemesis, na radost brojnih fanova i u zemlji i šire, konačno je objavio svoj debi album The War Is On, pod okrijem Grom Recordsa.

Nakon pet godina postojanja, više od šezdeset koncerata na domaćoj i regionalnoj sceni, kao i par spotova, devojke su lansirale debi izdanje na kojem se nalazi deset pesama.

Koncertna promocija albuma zakazana je za 14. mart u sali Amerikana Doma Omladine Beograda, kada će i bend Quasarborn promovisati svoj drugi album „A Pill Hard To Swallow“, a kao podrška nastupiće i bend Larska. Pre toga, 7. marta, nastupaju u Ljubljani u Orto Baru, a 21. marta u zrenjaninskom klubu Mitraljez.

Nemesis čine: Sanja Drča, Aleksandra Petrović, Tijana Milivojević, Biljana Sovilj i Selena Simić. Bend je do sada nastupio na Exit festivalu, Arsenal festivalu, Beerfest-u, Beergardenu, Festivalu Srpskog Podzemlja i mnogim drugim domaćim festivalima, ali i na Banja Luka Demofestu, Revolution festivalu u Temišvaru i Polineroooock festivalu i Hills of Rock festivalu u Bugarskoj. Dobitnice su druge nagrade Bunt Rok Festivala 2018. godine.

Grom Records, za koji je snimljen album, je nezavisna izdavačka kuća koja od 2001. godine aktivno podržava underground scenu. Album je snimljen i produciran u saradnji sa Lukom Matkovićem u Citadela Sound Production studiju.

Najnovije vesti

Izdvajamo