-

Milić Vukašinović i njegov Vatreni poljubac objavili novi album

Milić Vukašinović Vatreni poljubac (5) Bojan Stevanović Kan, Lingus studio
Bojan Stevanović Kan, Lingus studio

Milić Vukašinović i Vatreni poljubac objavili su novi album “Život je k’o fol ako nije R’N’R”, a publika će imati priliku da uživo čuje pesme sa njega na velikom rok spektaklu u Hali 4 Beogradskog sajma, 24. decembra na koncertu „Rock Star Fest„.

Milić kaže da je i ovaj album, kao i svi prethodni Vatrenog poljupca „čist rokenrol“:

„Ne znam da li će ove pesme da dođu lako do mlade publike, oni su uglavnom na Jutjubu, slušaju neku drugu vrstu muzike, ali ako imaju roditelje koji su ih naučili da vole rokenrol, onda će im s sigurno svidet novi Vatreni poljubac.“

U bendu Vatreni poljubac, pored Milića, sada su Srđan Đukić i Vladimir Čopić, sjajni mladi muzičari za koje Mića kaže da „ubijaju“ i da se tokom snimanja albuma osećao kao „specijani gost“ na sopstvenoj ploči. Izdavač albuma je Take It Or Leave It Records, a izvršni producent Raka Marić.

Spot za pesmu „Hej, sve je ok“ i novih 13 pesama Vatrenog poljupca publika može da vidi i presluša na platformama Youtube, Spotify i Deezer.

„Jedva čekam nastup 24. decembra na „Rock Star Festu“ uz legende i prijatelje kakvi su Atomsko sklonište, Divlje jagode, Jurica Pađen i Aerodrom, YU grupa, Osvajači, Dr Nele Karajlić, Teška infdustrija, Epilog… Onda ide zimska pauza, pa spremanje za letnje festivale, možda i samostalni koncert“, kaže Milić.

Najnovije vesti

Izdvajamo