-

Miki Radojević (Six Pack i Čovek bez sluha) objavio prvi solo album

Six PackMiki Radojević, frontmen legendarnih bendova Six Pack i Čovek bez sluha objavio prvi solo album „Na kraju skitanja“ u izdanju Mascoma.

Singlom „Izvini“ Radojević je pre dve godine najavio izdanje čiji će sadržaj prvenstveno biti posveta prerano preminulom pank saborcu Mikici Zdravkoviću ali će predstavljati i lični osvrt na turbulentan životni period.

Miki nas svojim pesmama podseća na principe pravednog života i na stvari koje nas čine ljudskim bićima.

„Moj prvi solo album je prilika da otkrijete sve četiri moje dimenzije: svetlu i tamnu, grubu i nežnu. Album je skup pesama mahom nastalih za vreme lokdauna i pandemije, s dodatkom singlova koji do sada nisu bili zvanično objavljeni,“ izjavio je autor.

Upravo zbog toga je ovo izdanje svojevrstan presedan u karijeri ovog muzičara jer je suštinski drugačije od svega što je do sada radio.

„Sve pesme sam napisao, otpevao i odsvirao sam. Spajao sam nespojivo kao što su pank, klasična muzika, disko pa čak i hip hop. Mislim da ga to čini jedinstvenim, ne samo kod nas već i na celom svetu,“ zaključuje Miki.

Digitalna verzija singla sadrži bonus pesmu „Bot“ u kojoj Miki, vodeći neku vrstu unutrašnjeg dijaloga, kritikuje zatrovanost javnog prostora.

Najnovije vesti

Izdvajamo