-

Lazarevački Rulja Inc. objavio album „Ništa skriveno“

Rulja Inc. - Ništa Skriveno

Rokenrol bend iz Lazarevca, Rulja Inc. objavio je album „Ništa skriveno“ za izdavačku kuću Multimedia Music. Album se nalazi na svim relevantnim striming servisima, a očekuje se i fizičko izdanje albuma u vidu diska.

„Kao najavu za album, prvo smo izbacili spot za pesmu „Znam“, koja je izuzetno prošla, barem za naša očekivanja, gde su se i pesma i spot vrteli kako na TV tako i na radio stanicama“, objašnjavaju iz benda Rulja Inc.

Lazarevački sastav Rulja Inc. radi autorsku rock’n’roll muziku. Bili su učesnici Mobil music fest-a u organizaciji Headliner magazina pre dve godine gde su, po rečima organizatora, ostavili jako dobar utisak kako pesmom tako i spotom. U decembru 2021. godine njihov album je izdat za Multimedia Music. Bend trenutno čine: Ivan Simić – vokal/gitara, Marko Milutinović – gitara, Vuk Stojanović – bas gitara i Dejan Anočić – bubnjevi.

Bend je koncertno bio aktivan onoliko koliko je situacija sa pandemijom dozvoljavala, tako da nije bilo prilike da nastupaju van svog grada. U planu je da sviraju i promovišu album gde god je i kako god je moguće.

Najnovije vesti

Izdvajamo