-

NaslovnaVestiNovi albumiKings of Leon objavili novi album

Kings of Leon objavili novi album

Kings of Leon

Američki rok bend Kings of Leon konačno je objavio novo studijsko izdanje “When You See Yourself”  preko RCA etikete. U pitanju je njihov osmi album u karijeri koje dolazi nakon ploče “Walls” iz 2016. godine.

Album “When You See Yourself” snimljen je u u Blackbird studiju u Nešvilu. Producirao ga je Gremijem nagrađivani Markus Dravs. Izlazak albuma prati i novi spot za numeru “Stormy Weather”.

Jedna od posebnosti koja prati ovo izdanje je to da je Kings of Leon objavio album kao NFT, nezamenjivi token „NFT Yourself”. Taj revolucionarni token će otključati posebne pogodnosti kao što su limitirane edicije vinila ili prvi red na budućim koncertima. Prihod od dve ponude iz kolekcije ide u dobrotvorne svrhe, odnosno za „Live Nation’s Crew Nation Fund”.

Kolekcija je nastala u saradnji s „Night After Night”, a dostupna je na platformi YellowHeart – prvoj društveno odgovornoj platformi za prodaju ulaznica i pioniru brzorastućeg trenda NFT-a koji osnažuju umetnike da prodaju kolekcionarske proizvode direktno svojim obožavateljima.

NFT, nezamenjivi token je poseban kriptografski generisani token koji koristi blockchain tehnologiju za povezivanje sa jedinstvenim digitalnim sredstvom koje se ne može replicirati.

Najnovije vesti

Izdvajamo