-

Izašao novi album grupe Tindersticks, „No Treasure But Hope“

Kultni bend Tindersticks, kog očekuje koncert 8. maja 2020. godine u Kombank dvorani u Beogradu, upravo je objavio novi album „No Treasure But Hope“.

Želeli smo da napravimo nešto ima telesnost i čovečnost. Da ne bude ograničeno klikovima… Pesme su svirane u vazduh, hvataju određen trenutak i zbog toga su posebne. Posebne su po tome kako smo se osećali u trenutku i odnosili jedan prema drugome, navode Tindersticks.

„No Treasure But Hope“ donosi deset novih pesama od kojih su najavni singlovi bili  „The Amputees“ i „Pinky In the Daylight“. Uporedo sa albumom objavljen je spot za „For The Beauty“, koji je u režiji Dejvida Riva (David Reeve) snimljen tokom boravka benda u pariskom studiju.

Tindersticks su nastali u Londonu 1992. godine, a na svom muzičkom putovanju su se ustoličili kao majstori suzdržanosti i pesničke osećajnosti, i kao bend koji sada samouvereno stvara najbolje pesme svoje karijere.

Ulaznice za beogradski koncert Tindersticks-a koštaju 2.200, 2.600, 3.000 i 3.500 dinara na blagajni Kombank dvorane, odnosno preko prodajnih mesta i mreže Tickets.

Najnovije vesti

Izdvajamo