-

H.C.Z. izbacio svoj album Pijem Hard Core

H.C.Z

Četvoročlani hc/pank bend iz Zaječara H.C.Z. izbacio je putem YouTube platforme svoj dugo najavljivani album prvenac Pijem Hard Core.

Album je trebalo da izađe još pre više od godinu dana ali su tehničke poteškoće i epidemija Corona virusa usporili sve. Materijal je sniman u Source Road Studiu, a za mix i master bio je zadužen Elio Rigonat.

Pored naslovne  numere „Pijem Hard Core“, na albumu se nalazi jos 10 pesama. Neke pesme su nove a neke datiraju još od samog osnivanja benda.

„Svi tekstovi su humorističkog sadržaja, dok je muzika fuzija panka-hard cora-ska-folk, generalno je tu od svega po malo tako da je album načinjen za svačiji ukus.“, poručuju momci iz benda H.C.Z.

Muziku su radili Željko Dimitrov Žex i Stefan Stojanović Fanste, tekstove su pisali Ivan Živković i Ž eljko Dimitrov. Za pesmu „Smrt tvoja“ tekst je pisao Slaviša Jovanović , a za „Raspikuću“ Đorđe Dmitrović (Đoko Granata).

H.C.Z. na jesen proslavlja 10 godina od postojanja benda, a u planu je da „Pijem Hard Core“ bude objavljen i kao fizičko izdanje.

Album Pijem Hard Core poslušajte u nastavku:

Najnovije vesti

Izdvajamo