-

Naslovna Vesti Novi albumi Glib objavili novi EP

Glib objavili novi EP

Supergrupa Glib s ponosom predstavlja novi EP pod nazivom „Poor man’s deluxe – one mic live session” u izdanju Ammonite Records-a. Materijal je objavljen na svim digitalnim platformama, a dostupan je u celosti i na Youtube-u kanalu, nakon što je pre dve nedelje najavljen spotom za pesmu “C’mon Lord”.

Ceo EP je realizovan za jedno novembarsko popodne, uglavnom na instrumentima i pojačalima iz sedamdesetih godina. Video je, zapravo, snimak koji je zabeležio i samo snimanje pesme. Nema laži, nema prevara. Što vidite, to je.

Poor man’s deluxe je rokerski, nervozni, garažni EP. Na drugoj strani galaksije u odnosu na prvi opušteni i eterični Glib. Druga strana medalje. “C’mon Lord” je možda najtiša i najnežnija pesma, mada i tu gitare režu, a bas i bubanj kotrljaju kao vodena bujica. Veoma sam ponosan na ovaj EP. Sve što sam uvek mislio o muzici zvanoj rock’n’roll stalo je u petnaestak minuta koje ćete uskoro čuti. Puno je stalo i u ovih pet koji su pred vama. kaže JB, vokal i gitarista Gliba.

Najnovije vesti

Izdvajamo