-

Foo Fighters objavili novi album „But Here We Are“

Foo Fighters PulaNakon što su uzeli razumljivu pauzu da privatno ožale iznenadni odlazak bubjara Taylora Hawkinsa, Foo Fighters su objavili novi album „But Here We Are“ (Roswell Records/RCA Records/Menart).

Svedočanstvu isceliteljske moći muzike, prijateljstva i porodice, „But Here We Are“, prethodio je ekstatično primljen kvartet novih pesama. One su pokazale dimenzije zvuka i emocija nagoveštavajući raspon i dubinu ovog fenomenalnog dostignuća u muzičkom kanonu Foo Fightersa. Prvi singl “Rescued” sa svojim “trenutnim osećajem patosa i hitnosti” (The New York Times); “Under You”, “grubi, melodični rok sa gorko slatkim refrenom” (Stereogum); “Show Me How”, “potpuno neočekivani skok u shoegaze i dream – pop teritoriju” (SPIN) i desetominutni „The Teacher“ “moćno zbogom” (SPIN), krčili su radikalno raznolike, ali jednako katarzične zvučne staze. Uzvišeno melodična “The Glass” i još pet instant klasika Foo Fightersa, čine „But Here We Are“ koji je kao takav otkriven svetu.

Producent Greg Kurstin i Foo Fighters su svojim zajedničkim delom „But Here We Are“, već naišli na najtopliju dobrodošlicu fanova koji su znali svaku reč pesama “Rescued” i “Under You” tokom trijumfalnog povratka benda na pozornicu, do podjednako entuzijastičnih ranih reakcija kritike na album, koje možete pronaći u press materijalu koji prati ovaj mejl.

Foo Fighters su i na turneji, tokom koje će za bubnjevima biti Josh Freese, a datume možete pogledati na linku: https://foofighters.com/tour-dates/

Najnovije vesti

Izdvajamo