-

Debi album pančevačkog benda Sindrom „Navodna ljubav“

SindromPankrok/pauerpop bend Sindrom iz Pančeva objavio je svoj debitanstki album pod nazivom „Navodna ljubav“. Sindrom promoviše ovaj album istovremeno sa trećim spotom, ovog puta za numeru „Želim da sam s tobom“. Sindrom je objavio s početka 2019. godine dva spota i singla koji se nalaze na albumu. Spotovi su za pesme „Ona ima dečka“ i „Rokenrol je život moj“.

Materijal koji se nalazi na albumu obeležava period sticanja iskustava kako u muzičkim vodama tako i u ovim našim životnim“ kažu članovi benda o svom novom izdanju i dodaju: „Iskustva su različita, a svako iskustvo nam probudi neko određeno osećanje koje mi kroz kreativnost želimo da iskažemo. Da li su to tuga, sreća, ljubav, bol ili neke druge prepreke u životu svih nas, publika to svakako može da oseti kroz naših deset pesama na albumu. Ime albuma nismo dugo birali, ali nam je bilo potrebno vreme da shvatimo da stvari za koje smo mislili da su prave možemo nazvati upravo tako: ‘Navodna ljubav’“.

Album je snimljen u pančevačkom studiju „3×2“, produkciju potpisuju Stefan Gaćeša i Dejan Sredić, a izdanje je objavljeno za Take It Or Leave It Records. CD izdanje „Navodna ljubav“ može se kupiti u radnji „Multimedija“ u Sremskoj, kao i u „Vulkanu“ i „Dallas Recordsu“ u Knez Mihailovoj ulici.

Koncertna promocija albuma zakazana je za 6. jul u 21h u Centru alternativne kulture 3×2 u Pančevu. „Tokom leta nas očekuje dosta nastupa, kako na festivalima tako i u klubovima širom Srbije i regiona, sviraćemo i u Kraljevu (Rock ordinacija, 11. Jul), Kragujevcu (Dom omladine, 12. Jul), Čačku (Mančula, 13.jul), Požegi  (PoRock festival, 14.jul) i u Zemunu na Munzik fest-u (19.jul), i 16.avgusta smo na Beer festu, a to je tek početak…“ kaže Miomir Mikri Adamović i najavljuje za kraj ove godine povratak u studio i rad na novom materijalu.

Najnovije vesti

Izdvajamo