-

Cactus Fields objavili debi album

Cactus Fields
foto: David Milosavljević Soda

Sećate se Cactus Fields, koji su svojevremeno „pokupili“ Kratke rezove u avgustu 2019. svojim prvim singlom? E pa, sada ih je četvoro, i ukoliko vas je uhvatila nepremostiva želja za nečim šećernim, sunčanim i glasnim, Vukašin Petrović (gitara, vokal), Đorđe Dabić (gitara), Ana Milošević (bas) i Stevan Marinković (bubnjevi) ponovo su napravili prasak prvim, istoimenim longplejem, odagnavši tmurne dane svojim distorziranim vibracijama.

Retro, a sveži, baš kao čaša zaslađene limunade, momci i devojka šibaju dvesta na sat kroz naelektrisani repertoar, vukući uticaje iz domaćeg novog vala, Pixiesa i savremenog američkog indie-talasa, mešajući sve to u svom hrskavom noise pop gitarskom metežu.

Čak i kada su nešto sporiji, a vokalista čini da, baš kao i on, „ne osećam se sjajno“, energetski koktel „Kaktusa“ nikako da zakaže, dokazujući da njihov inherentni drajv ne mari za kmezave pauze i druga zastajkivanja.

„Napuniti baterije“ uz Cactus Fields možete na svim glavnim striming servisima.

Prvu sledeću priliku da čujete ove pesme uživo ćete imati 9. 12 .2022. u Božidarcu, gde će Cactus Fields nastupiti zajedno sa bendovima Daze, Ubilisubatlera i Narator. Bend ce uskoro najaviti jos datuma u gradovima sirom zemlje.

Najnovije vesti

Izdvajamo