-

NaslovnaVestiNovi albumiBuč Kesidi objavili album "Euforija uživo"

Buč Kesidi objavili album „Euforija uživo“

Buč Kesidi Arsenal KragujevacPančevački sastav Buč Kesidi objavio je novi, live album pod nazivom „Euforija uživo“ iz istoimenog filma. Radi se o pesmama koje su snimljene uživo za potrebe filma „Buč Kesidi: Euforija uživo“ koji je snimljen za 19 sati 18. oktobra 2020. Na albumu se nalazi 10 pesama sa hvaljenog albuma „Euforija“ i nekoliko starih hitova, u nešto izmenjenim aranžmanima.

Bend je ujedno objavio i spot za pesmu ‘Idemo do hodnika’ iz filma na svom YouTube kanalu.

Buč Kesidi je ove godine objavio svoj prvi bioskopski muzički film koji je prikazan u 9 gradova regiona ekskluzivno u Cinestar bioskopima.
TV premijera širom regiona se očekuje uskoro a do tada publika film može da vidi u nedelju 31. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada u okviru 19. Međunarodnog festivala kratkometražnog filma Filmski Front, kao i u Podgorici u okviru revije muzičkog dokumentarnog filma Rokumentarni dani.

O FILMU:

Kako izgleda kada Luka Racić i Zoran Zarubica, dvojac koji stoji iza naziva „Buč Kesidi“, odluče da produže zakupljeni termin u poznatom televizijskom studiju i spontanim koncertom onemoguće snimanje reklame „Yugodiskaća“, najveće firme koja se bavi proizvodnjom disko kugli, publika može saznati u novom filmu naziva „Euforija uživo“ čiji su idejni tvorci David Jovanović i Đorđe Kostić.

Najnovije vesti

Izdvajamo