-

Buč Kesidi objavili album „Euforija uživo“

Buč Kesidi Arsenal KragujevacPančevački sastav Buč Kesidi objavio je novi, live album pod nazivom „Euforija uživo“ iz istoimenog filma. Radi se o pesmama koje su snimljene uživo za potrebe filma „Buč Kesidi: Euforija uživo“ koji je snimljen za 19 sati 18. oktobra 2020. Na albumu se nalazi 10 pesama sa hvaljenog albuma „Euforija“ i nekoliko starih hitova, u nešto izmenjenim aranžmanima.

Bend je ujedno objavio i spot za pesmu ‘Idemo do hodnika’ iz filma na svom YouTube kanalu.

Buč Kesidi je ove godine objavio svoj prvi bioskopski muzički film koji je prikazan u 9 gradova regiona ekskluzivno u Cinestar bioskopima.
TV premijera širom regiona se očekuje uskoro a do tada publika film može da vidi u nedelju 31. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada u okviru 19. Međunarodnog festivala kratkometražnog filma Filmski Front, kao i u Podgorici u okviru revije muzičkog dokumentarnog filma Rokumentarni dani.

O FILMU:

Kako izgleda kada Luka Racić i Zoran Zarubica, dvojac koji stoji iza naziva „Buč Kesidi“, odluče da produže zakupljeni termin u poznatom televizijskom studiju i spontanim koncertom onemoguće snimanje reklame „Yugodiskaća“, najveće firme koja se bavi proizvodnjom disko kugli, publika može saznati u novom filmu naziva „Euforija uživo“ čiji su idejni tvorci David Jovanović i Đorđe Kostić.

Najnovije vesti

Izdvajamo