-

Break Free – Novo EP izdanje internacionalnog benda Erik & The Worldly Savages

Erik and the Worldly SavagesKanađanin bez stalne adrese, Erik Mut, sa svojim internacionalnim bendom The Worldly Savages nezavisno je objavio svoje drugo izdanje i prvi EP „Break Free“, dostupan na svim digitalnim platformama.

Grupa Erik & the Worldly Savages, rušeći kulturne granice, diže glas za sve one koji sanjaju da trajno putuju po svetu. Ovo je kontrakulturna muzika u svom najboljem izdanju. Muzički bogato i energetski nevezano, ponekad eksplozivno, ovo izdanje je sirovi, nevezani krik iz praznine, koji podjednako koristi uticaje pank roka, folka, regea, hevi metala i world music. Najviše od svega, izraz je autentično ljudski.

Erik Mut je čovek na misiji, koji je razbio okove zapadnog društva i krenuo sopstvenim putem pobune, avanture, vođstva i muzičke strasti. Njegov moćni folk punk projekat Erik & the Worldly Savages muzički i lirski odražava manifest njegove lične filozofije u traženju slobode, prekidanja veza sa savremenim konzumerski orjentisanim društvom, reprogramiranjem uma i prihvatanjem života svim srcem.


Iseljenik od 2008. godine, Erik je napustio svoj dom u Torontu, Kanada, sa 25 godina, kako bi dozvolio da ga svetske kulture preplave, inspirišući njegov život, rad i muziku. Erik & the Worldly Savages su osnovani 2008. godine kada je Erik boravio u Beogradu, Srbija.
Erik se zaljubio u našu zemlju (čak naučio i jezik), a svoju ljubav i entuzijazam  prema Srbiji prenosi na gledaoce YouTube-a putem kanala „Belgrade Beat“.

Najnovije vesti

Izdvajamo