-

Bend Šiza objavio album prvijenac

Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem Šiza

Nadomak proljeća na vrata kuca debi album „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem“ dvojca Šiza i donosi žestoku dozu rocka kroz minimalistički pristup bubnja, basa i vokala.

Šiza se publici predstavila u jesen prošle godine singlom „Prsa će kosti čuvati„, kroz „Hvala, zavijam ipak sam“ otkrili su nam da rade na novim pjesmama, a „Skromnost nikad nije bila fer“ potvrdila je kako je novi album „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem“ nastao nakon samo deset mjeseci produktivnog rada na novim materijalima. Bend čine Bruno Antolić i Marko Kuhar, otprije poznati po višegodišnjem djelovanju na nezavisnoj sceni kroz bendove Overflow, OSA, Rens Argoa, Suho Grlo Nos i Letarg.

„U ovom desetomjesečnom sprintu smo se dobro oznojili i jako smo ponosni na rezultat. Hvala „Dostavi Zvuka“ koja nas je prepoznala još na našoj prvoj probi i odlučila nas udomiti. Zbog vas znamo da smo spremni i za maraton! Jedva čekamo live svirke, gužvanac u prvim redovima i da vas sve dobro rasplešemo!“ – kaže dvojac iz Šize.

Najnovije vesti

Izdvajamo