-

Alitor objavljuje album II u novembru

Alitor

Dugonajavljivani drugi album „II“ inđijskog metal benda Alitor, zvanično će biti objavljen 27. novembra. Drugi album ovog metal sastava će biti izdat digitalno na svim online platformama putem domaće izdavačke kuće Take It Or Leave It Records, dok će diskove izdati nemačka izdavačka kuća Ragnarök Records, a za vinil izdanja zadužen je švajcarski izdavač – Doc Gator Records.

Produkciju albuma potpisuje frontmen benda Quasarborn i vlasnik studija Citadela Sound Production, Luka Matković, sa kojim Alitor sarađuje od samog nastanka. Omot albuma je odrađen u saradnji sa još jednim dugogodišnjim saradnikom benda, Jovanom Uzelac. Dok je zvanični fotograf benda na novom albumu Milan Šurbatović, takođe dugogodišnji prijatelj i saradnik ovog sastava.

Alitor je do sada objavio 4 singla i to za numere Present Tense, Homo Ignoramus, Fall.Ing i Consecration koja je ispraćena spotom. Kako saznajemo iz tabora benda, objavljivanju albuma će prethoditi još jedan singl koji će biti ispraćen spotom. Još jednom su za realizaciju spota zaduženi Luka Matković i Jovana Uzelac, dok je kao specijalan gost u spotu nastupala Tea Marčeta.

Najnovije vesti

Izdvajamo