Zvuk Đavola uz Nena Belana i Fiumense u Domu omladine

Renomirani splitski kantautor Neno Belan i njegova prateća grupa, riječki Fiumens će u četvrtak, 22. novembra u dvorani Amerikana beogradskog Doma omladine održati specijalan koncert posvećen isključivo opusu njegovog nekadašnjeg i legendarnog sastava Đavoli.

Sam Neno najavljuje koncert kao pravi “glazbeno-scenski” spektakl ili “double retro show” kako ga je nazvao. Naime, publika u dvorani Amerikana će se podsetiti ne samo vremena sa kraja osamdesetih kada je ova splitska grupa bila na vrhuncu popularnosti, već i šezdesetih, vremena koje je izvršilo najveći uticaj na rad Đavola.

Na bini će im se iste večeri pridružiti i saksofonista Jakša Kriletić – Jordes pošto, kako sam Neno Belan kaže, “bez saksa nema Đavola”. Tako će publika moći u potpunosti da se utopi u melodijama vanvremenskih hitova kao što su “Pričaj mi o ljubavi”, “Ivona”, “Stojin na kantunu”, “Dugo toplo ljeto”, “Bambina”, “Điri điri” i mnogih drugih, sada već evergrin pesama.

Ulaznice za koncert se, po ceni od 1500 dinara, mogu naći na blagajnama Doma omladine kao i online, preko mreže Eventim.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde