-

NaslovnaVestiNajave koncerataŽuta Minuta, Jenny Woo (CAN), LUR, Kamene Kare u Božidarcu

Žuta Minuta, Jenny Woo (CAN), LUR, Kamene Kare u Božidarcu

 

U organizaciji Streetriffs Fest-a i Vračar Rocks-a u Božidarcu nas očekuje Punk rock show. Beogradski punk sastav Žuta Minuta promovisaće svoj treći po redu studijski album pod nazivom „I… šta ćemo sad“. Ovom prilikom bend će ugostiti Jenny Woo, čuvenu Oi! muzičarku iz Kanade.

Zahvaljujući sjajnim izvođačima koji će ovom prilikom izaći na binu, publika će moći da uživa u velikom punk-rock show-u. Najpre tu je Jenny Woo, kanadska oi! punk kantautorka, zvezda nove oi! scene koja dominira svetskim binama poslednjih par godina.

Još jedan od fenomenalnih bendova koje očekujemo na ovom koncertu je kragujevački Ludak U Razvoju. Bend iza sebe ima tri studijska albuma, a nakon nekog vremena ponovo će nastupati pred beogradskom publikom.

Pored njih, beogradski punk oi bend Kamene Kare, legendarna ekipa poznata iz benda Prilično Prazni, sa svojim novim bendom uveličaće ovo veče kako dolikuje, pogotovo ljubiteljima streetpunk zvuka.

Koncert će se održati 18. novembra u Božidarcu sa početkom od 20h. Karte se mogu kupiti u FELIX Shop, TC Sremska, i koštaju u pretprodaji 400 dinara, a na dan koncerta 500 dinara.