fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Zoran Predin i Matija Dedić zajedno u Lisinskom

Zoran Predin i Matija Dedić zajedno u Lisinskom


U utorak, 28. veljače, u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu vidjeti ćemo nastavak višegodišnje suradnje Zorana Predina i Matije Dedića.


Dva glazbenika koja, bez pretjerivanja, i zasebno predstavljaju vrhunce umjetničkih dostignuća ovih područja, udružit će snage u zajedničkom koncertu naslovljenom “Tragovi u sjeti 1+2“. Ime je to dviju zbirki pjesama koje su objavili, a sadrže mnoštvo autorskih pjesama i obrada koje će biti izvedene u Lisinskom. Prvi je izašao 2011. godine, a drugi prošle godine te zajedno sadrže više od 20 poznatih pjesama poput, primjerice, “Priče o Vasi Ladačkom“, “Što te nema“, “Čekaj me“, “Magla” i “Moja voda“. Pratnja na klavijaturama bit će Danilo Ženko, a prateće vokalistice su Julija Vedlin, Anja Klarič i Sara Ritonija. Osim hvalevrijedne aktivnosti u vidu koncerata uživo uz novi zajednički album, Zoran Predin također je izdao album sa svojom grupom Lačni Franc krajem prošle godine.

Dvojac je već u više navrata nastupao zajedno, pa je tako i na prošlogodišnjem Španciru dokazao da ima uhodanu i vrhunsku dinamiku te da osim izvrsnog umjetničkog izričaja donose i posebnu zajedničku kemiju, vrijednu izleta u utorak navečer. Ulaznice možete nabaviti putem sustava Eventim.hr i ulaznice.hr po cijenama od 100 do 140 kuna.