Zemlja Gruva slavi jubilej koncertom u Beogradu

Zemlja Gruva ove godine slavi 10 godina od svog prvog  pojavljivanja na sceni, velikim koncertom u Beogradu, 08. decembra, u kultnoj sali SKCa.

Prvo pojavljivanje Zemlje gruva na sceni bilo je na Beoviziji 2008. godine, zapaženim nastupom sa pesmom “Čudesni svetovi“.

Nakon objavljivanja prvog albuma “WTF is Gruvlend” iz 2010.godine, i hitova Najlepše želje i Nisam znala da sam ovo htela, Zemlja gruva je odmah prepoznata kao pionir novog pop zvuka, ne samo u Srbiji već i na teritoriji nekada velike države. Kao mnogočlani bend, sa upečatljivom duvačkom sekcijom, tri različita vokala specifičnog izraza, Zemlja gruva je autentična pojava koja u narednoj dekadi nije dobila konkurenciju na domaćoj sceni. Koncertno aktivan bend, koji iz sebe ima dva albuma i maksi singl, saradnje sa drugim muzičarima i komercijalne saradnje, muziku stvara u okviru sopstvenog studija Gruvlend.

Zemlja gruva će publici u Beogradu pružiti nastup kojim će se bend pokazati u punom sjaju, sa dragim gostima na sceni i posebno pripremljenim repertoarom. Ljubitelji dobrog zvuka karte za koncert po ceni od 1000 dinara mogu kupiti na sajtu www.zemljagruva.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde