-

NaslovnaVestiNajave koncerataŽeljko Bebek u Osijeku

Željko Bebek u Osijeku

Mirela Belaj
Buduća spisateljica i novinarka.

Željko Bebek, jedan od najdugovječnijih pjevača na Balkanu s više od 40 godina glazbenog djelovanja na sceni te mnogobrojnom publikom različitih generacija, nastupit će 16. ožujka u osječkom Gradskom vrtu s početkom u 20 sati.

Osim u Osijeku, pjevač će svoju regionalnu turneju pod nazivom ,,Ono nešto naše“ otvoriti s još dva velika koncertna spektakla u Hrvatskoj, i to 8. ožujka u zagrebačkoj Ciboni te 24. ožujka u splitskoj Velikoj dvorani Gripe. Na najavljenim će koncertima Bebek predstaviti ne samo pjesme sa istoimenog albuma nego i neke od neizostavnih naslova Bijelog dugmeta s kojim je pjevač snimio osam studijskih albuma, kao i ostale velike hitove svog dugogodišnjeg i respektabilnog glazbenog opusa.

Sam nedavno objavljeni album čiju produkciju potpisuje Branimir Mihaljević, u nešto više od dva mjeseca čvrsto drži prvu poziciju najprodavanijih domaćih izdanja, a i prije samog izlaska albuma najavni su singlovi dobili brojna priznanja te postali glazbena uvertira u trinaesto studijsko izdanje koje nastavlja Bebekovu glazbenu antologiju. Kao što je ranije pisano, na albumu s ukupno devet pjesama nalaze se i hitovi kao što su ,,Prvak svijeta“, ,,Ja po kafanama”, kojim je već osvojio nagradu Cesarica za hit godine zabavne glazbe 2017. godine te ,,Ono nešto naše” kojim se predstavio na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama i već preuzeo titulu jednog od najemitiranijih singlova godine. Ni aktualni duet s Oliverom Dragojevićem ,,Ako voliš ovu ženu” nije ništa manje uspješan od prethodnih.

Ulaznice za koncerte mogu se potražiti u sustavu Ticketshopa, Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Recordsu, Dancing Bearu Osijek te u osječkim TISAKmedia centrima. Od 18.12. do 31.1. 2018. ulaznice će se prodavati po pretprodajnoj cijeni, a od 1.2.2018. do pa do koncerta ulaznice će se prodavati po redovnim cijenama:

FAN PIT: Early Bird 90kn / Pretprodaja 110kn / Redovne 130kn
PARTER: Early Bird 65kn / Pretprodaja 85kn / Redovne 95kn
TRIBINA: Early Bird 80kn / Pretprodaja 100kn / Redovne 120kn