fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Žedno Uho najavili Swanse za zadnji dan festivala

Žedno Uho najavili Swanse za zadnji dan festivala

swans17. Žedno Uho Festival koji će se za pola godine održati u Laubi dovodi legendarne Swans da zatvore čitavi događaj 26. listopada.

Ovi američki eksperimentalni rockeri posjetili su naše prostore više puta i domaća je publika između ostalog već imala priliku čuti i njihovo remek-djelo “The Seer” kojim su dokazali da raskid i ponovno okupljanje benda ne bude uvijek katastrofalan potez.

Ove će godine posjetitelji koncerta moći posluštati live izvedbu njihovog dugo najavljivanog “posljednjeg“ albuma, “The Glowing Man” koji izlazi 17. lipnja. Nakon ovog albuma i turneje, budućnost Swansa je misterij, kako obožavateljima benda tako i njegovom frontmenu i multi-instrumentalistu Michaelu Giri koji tvrdi da će bend nastaviti djelovati, ali nije siguran u kakvom obliku.

Ulaznice po cijeni od 120kn u pretprodaju kreću u petak 08.04., a ukoliko ih ostane, na ulazu će koštati 150kn. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13), te putem Internet servisa navedenih trgovina.