-

Završni koncert polaznika muzičkih radionica u Feedbacku

Besplatne muziče radionice Feedback

Mladi koji su predhodna dva meseca pod mentorstvom profesionalnih muzičara- profesora učili ili usavršavali pevanje, sviranje gitare, basa i bubnjeva, pokazaće šta su naučili na završnom koncertu u sredu 11. decembra u niškom klubu Feedback.

Ukupno 22 polaznika, koja su učestvovala na besplatnim muzičkim radionicama, smenjivaće se na bini tokom večeri i predstaviti muziku različitih žanrova. U prethodna dva meseca trajanja radionica priliku da usavrše tehnike pevanja pružala je mentorka profesor Jelena Milošević, za gitaru je bio zadužen mentor Lazar Petrović, bas gitaru profesor Vladan Karadžov i za sviranje bubnjeva mentor Đorđe Hartl.

Ovogodišnji ciklus radionica obeležilo je i predavanje kantautora Marka Louisa koji je mladim muzičarima iz Niša pomogao i dao smernice u procesu nastajanja kompozicije i generalno stvaranja autorske muzike. Nakon koncerta u Feedbacku, polaznike radionica očekuje nastup u okviru novogodišnjeg programa koji se organizuje u našem gradu.
Besplatne muzičke radionice se održavaju od 2014.godine u Nišu pod okriljem organizacije Štek House sa idejom da mladima pruže besplatno neformalno muzičko obrazovanje.

Ovogodišnji ciklus realizovan je uz podršku Kancelarije za mlade Niš i Grada Niša, a u saradnji sa klubom Feedback. Ulaz na koncert koji počinje od 21 sat 11.decembra je besplatan.

Najnovije vesti

Izdvajamo