-

Zakazan još jedan koncert Električnog Orgazma u Nišu

Zbog velikog interesovanja publike, legendarni jugoslovenski bend, Električni Orgazam održaće dva koncerta u Nišu, u klubu Feedback. Prvi koncert benda, zakazan za nedelju 16. decembar je rasprodat, tako da je zakazan i drugi koncert u istom klubu, a ovaj koncert će biti održan nedelju dana kasnije, tj. u nedelju, 23.decembra.
Povodom rasprodatog prvog, i zakazanog drugog koncerta, frontmen Orgazma Srđan Gojković Gile, je izjavio:”Radujemo se što je interesovanje za koncerte Električnog Orgazma u Nišu uvek veliko. Niš je veliki grad, koji je oduvek imao odličnu rok scenu, i tu gradsku ekipu, koja je pratila bend od samog nastanka, još od osamdesetih, pa
sve do današnjih dana. U Nišu imamo puno prijatelja, i ovom prilikom dolazimo da im predstavimo naš novi album „Gde smo sad?„, ali i da ih podsetimo na sve one faze Orgazma kroz koje smo zajedno prolazili. Jako smo uzbuđeni, jer krećemo na veliku turneju, i jedva čekamo da to uzbuđenje podelimo sa našim prijateljima u Nišu, a svi koji dođu na naše nastupe mogu očekivati skoro dva sata odličnog rokenrola, od legendarnog benda, koji je u odličnoj formi”.

Bend je početkom juna meseca objavio svoj 12. studijski album pod nazivom, “Gde smo sad”, u izdanju Mascoma, a promotivna turneja za ovaj album kreće sa juga Srbije, gde će sredinom decembra Električni Orgazam održati pet koncerata, a raspored nastupa je sledeći:
15. Decembar – Pirot ( klub Tvrđava)
16. Decembar – Niš (Feedback)
21. Decembar – Vranje (Darkwood)
22. Decembar – Leskovac (Tesla bar)
23. Decembar – Niš (Feedback)

Ulaznice za drugi koncert Električnog Orgazma u Nišu su u prodaji po pretprodajnoj ceni od 700 dinara i mogu se kupiti u Vintage shopu, kao i pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12), dok će na dan koncerta koštati 800.

Najnovije vesti

Izdvajamo