-

NaslovnaVestiNajave koncerataZagrebački Vintage Industrial Bar slavi rođendan uz svirke

Zagrebački Vintage Industrial Bar slavi rođendan uz svirke

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Cojones
Cojones

Zagrebački Vintage Industrial Bar četiri dana slavi rođendan uz svirke, od 14. do 17. prosinca.

Četverodnevni rođendanski tulum Vintage Industriala otvorit će jedan od najpopularnijih koncertnih programa u Zagrebu, program Good Vibrations u sklopu kojeg će te večeri, srijede, 14. prosinca, koncerte održati mlade snage Achromatic Attic, Dementronomes, Lika Kolorado, dok će internacionalni žačin večeri biti švedski trojac Amplified. Nakon koncerata, DJ Kneža noć će zaključiti tulumom Kings Of Leon vs RHCP slušaonicom. I, sve to za 25 kn, odnosno za 35 kn na dan koncerta.

U četvrtak, 15. prosinca, četvrti rođendan slave uz koncert Kriesa, grupe koja je prošle godine rasprodala Vintage u tili časa. Kries je sedmeročlani bend koji nadahnuće pronalazi u melodijama i tekstovima tradicijskih pjesama, u slavenskoj mitologiji, dinarskom ritmu i zvukovima mediteranskih glazbala. Dosadašnjim djelovanjem Kries je prisvojio epitet najaktivnijih i najatraktivnijih predstavnika world music scene s ovih prostora. Njihove pjesme pronašle su svoje mjesto u eteru radijskih postaja diljem svijeta kao i na međunarodnim CD kompilacijama toga žanra. Ulaz u pretprodaji 60 kn, na dan koncerta 70 kn.

Pretposljednji dan tuluma, petak, 16. prosinca, družit će biti uz koncerte sjajnih domaćih bendova Cojones, Katran, Killed a Fox i Deafness By Noise. Ulaz na taj stoner tulum koštat će 20 kn.

Rođendan će zatvoriti 17. prosinca koncertom grupe Vintage Forces koja će pročešljati repertoar najvećih rock standarda. Nakon koncerta uslijedit će klupski tulum u kreaciji Frajmana, a ulaz je besplatan.