-

NaslovnaVestiNajave koncerataZagrebački Vintage Industiral Bar otvara novu sezonu uz Psihomodo Pop

Zagrebački Vintage Industiral Bar otvara novu sezonu uz Psihomodo Pop


Nezaobilazni i sveprisutni veterani hrvatske glazbene scene Psihomodo Pop otvaraju novu koncertnu sezonu u poznatom zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Datum koji treba sačuvati je 15. rujna, a uši pripremiti za „Unpljugd“ večer.

Vintage Industrial Bar, poznat i jednostavno kao Vintage, otvoren je prije pola desetljeća na adresi Savska 160. Prvi koncert ove jeseni odsvirati će poznati Gobac, Tigi, Šparka, Brada i Kuzma koji su kao Psihomodo Pop na scenu stupili prije 34 godine. Sedam studijskih albuma, neprebrojivo mnoštvo koncerata i jednu Novu Godinu dočekanu u Vintageu kasnije, poznata petorka ponovno okuplja ljubitelje Ramonesa na hrvatski način. Svirat će svoje najveće hitove, a ne isključuju ni iznenađenja.

Bend je oformljen 1983. godine, a činili su ga članovi grupe Neron. Ime je promijenio u Psihomodo Pop s dolaskom Davora Gobca. „Unpljugd“ album je izašao 1997. godine, a posljednji album ugledao je svjetlo dana 2009. godine.

Događaj organiziraju Kavez i Vintage Industrial Bar. Vrata Vintagea se otvaraju u 20 sati u petak, 15. rujna. Karte se mogu kupiti po cijeni od 100 kn, a na dan koncerta 130 kn. Pretprodaja: VIB & Kavez (Savska 160) i Dirty Old Empire (Tratinska 18).