-

Zagrebački KSET ugostit će bendove Clockwork Psycho, Gužva u Bajt i Mojo Men From Mars

Clockwork Psycho
Clockwork Psycho

U zagrebački KSET se 26. svibnja vraćaju dobro znani susjedi iz Ljubljane – Clockwork Psycho. Da bi večer protekla u pravom slavljeničkom raspoloženju pobrinut će se i njihovi gosti – Gužva u Bajt i Mojo Men From Mars.

Clockwork Psycho je dinamični psychobilly trio na čelu s karizmatičnom Lilith. Sa svojim prvim albumom „Nightmares From Laibach“ (Fury/Nervous Records U.K) podigli su veliku prašinu u europskim psychobilly krugovima te su zbog njega i zbog broja nastupa (više od 100 u 4 godine) po cijeloj Europi dobili laskavu titulu „European psychobilly newcomers of the year 2015“. Nakon turneja i velikih festivala 2015. godine, bend je na početku ove godine uzeo predah i snimio novi album koji je nastao u suradnji s Philipom Doyleom (Guitar Slingers, The Polecats, Demented Are Go, Klingonz, Spellbound…) koji se na njega potpisuje kao producent. Kako je Doyle ujedno i vlasnik izdavačke kuće Diablo Records U.K., bilo je za očekivati da će upravo oni izdati drugi album pod imenom „I don’t give a fuck“, a njega nam Clockwork Psycho dolazi i predstaviti.

Gužva u Bajt također dolaze iz Ljubljane. Vrlo su aktivan, cijenjen i uspješan slovenski street punk band. Zasigurno će vas dobro zagrijati svojim brzim ritmovima i društveno-političkim, ali i šaljivim tekstovima!

Mojo Men From Mars, nakon pauze, nedavno su se vratili na scenu odsviravši nekoliko odličnih koncerata, što je još jedan dokaz da su pravi predstavnici zagrebačke garage punk scene!

Cijena karte iznosi 35kn, a mogu se kupiti na blagajni KSET-a. Na vratima će karta koštati 50kn. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu možete nabaviti na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Najnovije vesti

Izdvajamo