-

NaslovnaVestiNajave koncerataZagrebački KSET ugostiće Kliniku Denisa Kataneca

Zagrebački KSET ugostiće Kliniku Denisa Kataneca


Klub Studenata ElektroTehnike (KSET) u Zagrebu biti će mjesto okupljanja za ljubitelje hiperproduktivnog Denisa Kataneca. Regionalnom turnejom  ove godine je upoznao širu publiku sa svojim novim projektom koji nosi naziv Klinika Denisa Kataneca. 2017. godina biti će za njega, čini se, jednako aktivna.

Naime, diljem Balkana prepoznati glazbenik za kojeg ste mogli čuti iz Felona i OkanaganLTDa te brojnih samostalnih projekata, 12. siječnja nastupa u KSETu. Istaknuo se i nastupima sa poznatim imenima poput Damiena Jurade i Damira Avdića. Prošle godine, između ostalog, nastupao je u Budimpešti, Segedinu, Zagrebu i Beogradu.

Ovaj puta u pratnji će mu biti Brane Norac (Nebo Roza), Ivan Grobenski (Moskau) i Vinko Vujec. Novi album “Nikta Zorja” možete poslušati na Bandcamp stranici Klinike. Za predstojeći nastup u KSETu kaže da „jedva čeka da vam svojom melankolijom jednu običnu večer pretvori u večer propitkivanja vlastite egzistencije“.

Koncert počinje u osam sati, a cijene ulaznica bit će 25kn u pretprodaji, odnosno 35kn na ulazu. Informacije o početku prodaje biti će objavljene na Facebook stranici eventa.