-

NaslovnaVestiNajave koncerataZagrebačka pop-atrakcija Detour uskoro u Beogradu

Zagrebačka pop-atrakcija Detour uskoro u Beogradu

Detour Elektropionir Indirekt festival BeogradElektro-akustična zagrebačka pop-atrakcija Detour će u četvrtak 16. septembra izvesti svoje najveće hitove na otvorenoj pozornici Barutane u Beogradu. Njihov već rasprodati koncert je trebalo da se održi 13. marta prošle godine, ali je zbog pandemije odložen. Detour sada dolazi u Beograd da predstavi repertoar, koji je u međuvremenu dopunjen sa tri nova hita.

Već spomenutim novim singlovima “Šarena”, “Slavlje” i “Hawaii”, Detour je nastavio da osvaja vrhove top lista i srca publike, a u Beograd stižu premijerno u novoj postavi, pa će u Barutani konačno održati novi nastup pred publikom kojoj je još uvek u sećanju sjajan klupski koncert održan pre dve godine na festivalu Indirekt.

Ulaznice kupljene za koncert koji je trebalo da se održi prošle godine u Domu Omladine, važe i za novi nastup u Barutani. Zbog većeg kapaciteta u prodaju je pušten dodatni kontigent po ceni od 1.200 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na tickets.rs, kao i u Dallas Music shopu (Knez Danilova 58).

Najnovije vesti

Izdvajamo