-

NaslovnaVestiNajave koncerataZAA u novoj formaciji u Beogradu

ZAA u novoj formaciji u Beogradu

Poznata krosover grupa ZAA, posle brojnih i uzbudljivih dešavanja tokom 2018. konačno će predstaviti novu, još eksplozivniju formaciju beogradskim fanovima u petak, 28. decembra u klubu Soul Society.

– Vraćamo se u Beograd podmlađeni, renovirani, prepuni energije, nove muzike i starih hitova. Spremite se za napad ljubavi i gruva u Soulu, u petak 28. decembra. Ovu godinu ćemo završiti sa totalnom feštom, radujemo se druženju sa publikom i koncertu u starom dobrom Bg klubu! Voli vas ZAA!- poručuju iz benda.

ZAA je grupa koja je iznedrila mnoge poznate muzičare i poneku zvezdu, baza i muzičko skrovište za mnoge muzičare i muzičke sladokusce.

Uz Ivana Đokića, nezamenljivog Zlatka Petkovića (bubnjevi), Anđelu i trombonistu Nikolu Stanojevića novi članovi grupe, koji već uveliko rade na četvrtom studijskom albumu, postali su – Iva Pažin (klavijature, vokal), Sava Živanović (bas) i saksofonista Nikola Miloradović.

Kao specijalni gosti nastupiće i Grupa Dram. Bend postoji od maja 2017. godine. Muzičko opredeljenje im je kombinacija Blue-Eyed Soula, popa i američkog roots roka, a uzori: Chat Faker, Matt Corby, Ed Sheeran, Kaleo…