fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata ZAA u Nišu: karte u prodaji

ZAA u Nišu: karte u prodaji

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

ZAAPosle veoma aktivnog leta i dinamične festivalske turneje u zemlji i regionu, ZAA će održati dugo 27. novembra koncert u Nišu, čime će zaokružiti promociju aktulenog albuma „What About“.

Jesenje aktivnosti nastavljaju snimanjem spota za pesmu „Unconditional Love“, čija je MTV premijera predviđena za sredinu novembra, kao i radom na novim pesmama.

Publika iz Niša i okoline moći će da čuje pesme sa aktuelnog, ali i omiljene numere sa prethodna dva albuma, u petak, 27. novembra u klubu „Feedback“ (Balkanska 2a), od 22 časa.

Povodom predstojećeg niškog koncerta Tomislav Ilić, basista benda obraća se publici na jugu sledećom izjavom: “ZAA po tradiciji pravi žurku u klubu Feedback u Nišu. Nišlije, u petak 27.11.2015. vam dolazimo u goste, a kao kod kuće. Ista meta isto odstojanje. Vidimo se!”

Ulaznice su od danas u pretprodaji po ceni od 400 dinara na dve lokacije: Vintage shop – Davidova 9 i Energy music shop – TPC Kalča, prizemlje – Obrenovićeva bb. Na dan koncerta cena karte iznosiće 500 dinara.