-

Naslovna Vesti Najave koncerata ZAA na proslavi 150 godina Kruševačke gimnazije

ZAA na proslavi 150 godina Kruševačke gimnazije

ZAABend ZAA, nastupiće posle dužeg vremena u svom rodnom gradu – Kruševcu, na proslavi 150. godina od osnivanja Kruševačke gimnazije.

Koncert će se održati u petak, 5. juna, na platou ispred Kulturnog centra, sa početkom u 21 čas.
Ivan Đokić, gitarista benda ZAA za Balkanrock kaže: „U poslednjih par godina nismo imali puno prilika da sviramo u Kruševcu i da na pravi način predstavimo ono što bend trenutno radi. Zato nam je ovaj koncert veoma važan i neizmerno mu se radujemo, jer je svirati u svom gradu poseban osećaj, neuporediv sa doživljajem bilo kog drugog nastupa. Raduje nas i to što smo poziv dobili na inicijativu mladih ljudi, članova učeničkog parlamenta a povod je zaista poseban. Veliki jubilej, 150 godina škole koju smo pohađali i koja bez sumnje predstavlja rasadnik pametnih i nadarenih ljudi. Pozvao bih sve sugrađane da u petak od 21 čas dođu na plato ispred Kulturnog centra, na dva sata plesa i dobre zabave.“

ZAA je početkom proleća nastavio regionalnu turneju nastupima u Skoplju, Sarajevu i Beogradu, kojom promoviše aktuelni album “What About“, a tokom leta ih očekuju nastupi na festivalima poput D festivala u Dorjanu (Makedonija), Park festa u Užicu, Love festa u Vrnjačkoj Banji, Evergreen festa u Čitluku (BiH), kao i mini-turneja po Sloveniji.